#169: Jaký je rozdíl mezi Skrýt a Odstranit?

U každého příspěvku na vaší Facebookové stránce máte dvě různé možnosti – buď příspěvek Skrýt na timeline, a nebo ho Odstranit ze stránky. Jaký je v nich rozdíl?

Možnost Skrýt na timeline znamená, že příspěvek nebude vidět na vaší stránce, mezi ostatními příspěvky. Bude ale dál existovat, bude se dál zobrazovat uživatelům v jejich newsfeedu, pokud u něj ještě běží organic, a nebo v kampaních, je-li podpořený. Fotka nebo video v příspěvku obsažené také bude možné dohledat mezi ostatními fotkami a videi stránky.

Možnost Odstranit ze stránky znamená, že příspěvek nenávratně smažete, takže už nebude vidět nikde a nebude nikde k dohledání ani k obnovení.

Další články z kategorie:

CBRE mockup

CBRE

Správa Facebooku a LinkedIn pro předního poskytovatele služeb pro komerční nemovitosti a investice do nich

Přečíst celé